Insadong-Goguan 2

Lepas saja SG selesai dalam >< 4.40pm, kami menuju ke Anguk Station dan pergi ke Exit 9. Iaitu Exit yang menuju ke Insadong Street. Pada hari ini kami harus mengambil Gambar Studio kami. Kualiti gambar dari segi cahaya agak memuaskan tapi hasil editan…..ermmmm biasalah dah namanya Studio mestilah mereka akan edit kualiti gambar. Tidak payah hairan kalaupun ia agak melampau anda rasa.

Kulit para ahjuma ni tiba2 jadi halus mulus dan putih seperti telur. Kelasss gitu!!
Inilah salah satu kegilaan besar kami dengan trip bujangan Korea ni. Mengabadikan kenangan sebaik mungkin. Kerana mungkin yang terakhir bagi kami semua, tapi kita merancang tuhan menentukan (cehhh….macam ada hati lagi nak ke sana).

Kepada yang berminat untuk bergambar hanbok (pakaian tradisional Korea) dengan profesional photographer anda boleh ke sini. Tanya lah Mr. Google dengan menulis “goguan studio” mesti banyak info. Semasa mengambil gambar staff goguan akan tanya mana satu gambar yang hendak diprint besar 11’x 8” (kalau tidak silap). Pilih dari semua yang telah mereka edit, mana satu yang anda rasa terbaik. Pakej yang kami ambik adalah Princess Package dan anda boleh melihatnya di laman Goguan. Pakej mana yang anda ambik itu bergantung kepada diri sendiri. Tepuk dada tanya selera.

Selepas Goguan settle….kami ke train station dan menghantar Damia sampai ke Seoul Station untuk balik ke GH terlebih dahulu, kerana dia memang sudah weak sangat. Saya dan Konong meneruskan perjuangan kaki ke Myeongdong Shopping street.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s