Wkend@Velocity Mall

Wahhh….ahad tiba juga, besok kerja hmmm… Apapun menyempatkan diri juga kasih tambah keletihan pigi ini new mall. 7an mau beli kek from Taiwan yang tengah meletop sekarang ni.

Tapiiiii……aduyaiiii Q nda seperti yang aku sangka. Berdepan dengan kedai tu buat aku rasa mau limpas jak, x mau beli (nx taim). Tapi memandangkan hari ni 1st tym dtg mall ni.. maka merelakan diri juga utk ikut sama berbaris dengan ramai2 manusia yang sama2 mau makan ini kek (sedap sangat kahhhh?) Wait n See la ahhhh…

Untuk melayan penat kaki serta kebosanan sorang diri… terpikir la membuat N3 pasal benda ni hehe… Ok dah hampir sejam aku berdiri, dan pada saat ini aku baru di pertengahan barisan berbentuk S paaaaaaaanjaaang!πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜‚.

Sabar jak la….

img_6188

Tengok la barisan tu…πŸ˜†

img_6191

Bertabah jak la kaki…πŸ˜…

img_6207

Nahhh…..ni la kek tuπŸ˜…

img_6215

Depan mata πŸ“·πŸ“·…besarnya la sepotong Β kek..

huh….akhirnya dengan penat lelah berbaris. Sampai juga giliran ku mendapatkan kek. Jangan terkejut…..aku bertabah menunggu giliran untuk sampai di depan cashier mendapatkan kek selepas 2 jam 15m. Huhhai! Kalau orang lain memang tak kan layan barisan tu. Ada dua flavour..original n cheese, jadi dengan keletihan berbaris begitu lama…maka aku rembat jak kedua2 flavour tu. Saiz nda payah cakap…besarrrrrr sangat. Makan berdua memang tak kan habis seminggu hahaha… Tapi alang2 menyeluk pekasam kannn. Harga bagi Ori Kek RM15 (promo) n cheese kek RM25. Β Kalau ditanya sedap atau apa…..oooooookkkk laaa. Boleh laaa…tapi tidak akan repeat order haha… Oleh kerana saiz begitu besar…maka besok aku akan bawa separuh setiap jenis ke tempat kerja. Kalau nda memang lama la habisnya… sampai tumbuh kulat nanti. Maka kena bebelan boss nantiπŸ˜…πŸ˜….

Ok….sekian dulu laporan N3 terkini…πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s